Maskuliininen varaston muuntaminen Itä-Lontoossa

Varastokonversiot ovat suosittu ratkaisu elävien työpaikkojen tiloihin. Entisessä elämässä tämä Itä-Lontoon valokuvaajan tyyny jaettiin pieniin huoneisiin, joissa oli vähän luonnollista päivänvaloa. Nykyään se on poikkeuksellinen esimerkki minimaalisesta, maskuliinisesta muotoilusta.

Sadie Snelson Architects muutti tilan poistamalla kaikki seinät avoimen olohuoneen luomiseksi. Lattian osat poistettiin kaksoiskorkeiden alueiden luomiseksi, jotka maksimoivat valon. Parvi, kokoontaitettu teräsportaikko ja seinälle kiinnitetty polkupyörävarasto lisättiin sekä tyylin että toimivuuden parantamiseksi.



Koko ajan käytetyt materiaalit heijastavat rakennuksen teollista luonnetta. Seinät jätetään maalaamattomiksi rappauksen paljastamiseksi. Rakenteelliset I-palkit jätetään paljaiksi. Portaikko on rakennettu hitsatuista teräslevyistä. Keittiössä on betoniset työpinnat.



Huoneiston ainutlaatuisimpia ominaisuuksia ovat puinen terassi, joka on harvinainen naapurustossa, ja sen luolamainen suihku valmistettu Tadelaktista, joka on erikoistunut vedenpitävä kipsi, jota perinteisesti käytetään palatsien, turkkilaisten saunojen ja kylpyhuoneiden päällystämiseen Marokossa.

1/7 2/7 3/7 4/7 5/7 6/7 7/7