Singaporen huoneisto on mustaa ja sinistä ja rohkeaa kaikkialla

Studio Wills + -arkkitehdit todistavat, että rohkea värien kanssa kannattavuus maksaa. Untitled # 7 on 2-kerroksinen huoneistojen peruskorjaus Singaporessa, joka ei välitä lausuntojen tekemistä.

Alkuperäinen kuorittu sisustus oli jyrkässä vastakohdassa naapurustolleen - eklektinen sekoitus kauppakeskuksia, joissa on useita värejä, materiaaleja, tekstuureja ja koristeita. Studio Wills + Architects otti tuon ympäristön ja toi sen sisätiloihin ainutlaatuisella strategialla. Suunnittelukaavio jaettiin kahteen 'laatikkoon', yksi sininen ja toinen musta, jotka sitten sijoitettiin strategisesti alkuperäiseen sisätilaan.



Tuloksena on tila, joka yhdistää 'ennen' ja 'jälkeen'. Joillakin tavoin se säilyttää alkuperäisen sisustuksen yksinkertaisuuden. Puhtaat viivat, suorat kulmat, minimalistiset huonekalut ja runsaasti ilmavaa valkoista luovat modernin tunnelman ja illuusion avaruudesta. Toisaalta sinisten ja mustien peloton väripaletti yhdistyy paljon paremmin värikkääseen, monipuoliseen maailmaan ulko-oven ulkopuolella.



Sininen laatikko? Se on keittiö, jossa kaapit on maalattu sulautumaan saumattomasti seiniin ja piilotettu työskentelyalue. Musta laatikko löytyy makuuhuoneesta, joka toimii sekä pääty- että säilytystilana. Monitoiminen kappale kätkee vaatehuoneen ja turhamaisuuden.

1/15 2/15 3 ja 15 4 ja 15 5 ja 15 6/15 7 ja 15 8 ja 15 9 ja 15 10 ja 15 11 ja 15 12 ja 15 13 ja 15 14 ja 15 15 ja 15